Sute de beneficii flexibile care ajută în motivarea angajaților și fac ofertele de muncă mai atractive. Da, vorbim serios. 

Acum poți să-ți susții angajații să rămână motivați și să se dezvolte, oferindu-le ceea ce le place cu adevărat. Alături de partenerii noștri în pensii private, asigurări sau abonamente medicale, wellness, tichete și carduri, am combinat ceea ce este plin de satisfacții pentru un angajat cu ceea ce este mai ușor și mai eficient pentru un specialist în HR. Rezultatele sunt pe măsură: mai multe modalități de motivare a angajaților și o experiență digitală mai bună de administrare a beneficiilor extrasalariale.

Cu grijă pentru sănătatea angajaților

Credem că cel mai bun mod de a ajuta angajații să se simtă în fiecare zi apreciați este să știm foarte bine ce îi motivează și să le creăm un mediu care crește calitatea vieții, educația și sănătatea (fizică, mintală, emoțională). Mai ales dacă ținem cont că și angajații din generația Z vor să lucreze cu companii cărora le pasă de sănătatea lor fizică și emoțională.

Pentru a fi la dispoziția companiilor care vor să se diferențieze și să le ofere angajaților cele mai bune variante de a pune sănătatea pe primul loc, am inclus în platforma MYBENEFITS o serie de beneficii medicale în clinicile private de sănătate Regina Maria și Sanador. O oportunitate nu doar pentru sănătatea angajaților, dar și pentru conexiunea organizație-angajați.

„Noi considerăm că oamenii se uită foarte atent la ce se oferă pe lângă salariu. Aceste beneficii chiar fac diferența între angajatori. O parte din aceste beneficii definesc cultura unei companii.” – Andrei Dumitrel, co-fondator MYBENEFITS.

Pe scurt, pentru toți specialiștii HR, în platforma MYBENEFITS avem următoarele beneficii pentru sănătatea angajaților:

  • 8 tipuri de abonamente medicale, dedicate copiilor și adulților, în rețeaua privată de sănătate Regina Maria.
  • 4 tipuri de abonamente medicale care includ de la analize anuale la cele mai diverse servicii medicale, în clinicile Sanador.

Recunoaștere. Satisfacție. Stare de bine.

Beneficiile extrasalariale sunt I.M.P.O.R.T.A.N.T.E pentru angajații români. De fapt, pentru 20% dintre ei sunt chiar mai importante decât erau anul trecut, iar 60% ar accepta o ofertă de muncă doar dacă ar primi beneficiile dorite. Iar pachetele care ajută la îmbunătățirea stării de bine sunt în topul beneficiilor care cresc motivarea angajaților în 2022.

Există multe moduri în care recunoașterea angajaților poate deveni o practică benefică în companie. De fapt, vitală pentru o creștere sănătoasă a echipelor și pentru bunăstarea angajaților tăi. De aceea, când vine vorba de tehnici de motivare a angajaților care cresc productivitatea și creativitatea, suntem primii care propunem soluții inedite. Iată ce beneficii de wellness poți folosi în compania ta, dacă ai în vedere cele mai noi strategii de motivare a angajaților:

  • resurse de învățare dezvoltate de Paul Olteanu și echipa Mind Arhitect, care vizează cunoașterea de sine din perspectivă neuroștiințifică și teme de interes precum Relațiile, Cariera și viața profesională, Comunicarea sau Productivitatea și obiceiurile.
  • acces la peste 350 de cluburi sportive ESX din România, plus zeci de antrenamente pentru acasă și diverse programe educaționale de fitness și nutriție oferite de specialiștii ESX.
  • carduri-cadou Decathlon România pentru angajații care sunt dedicați sportului sau celor care sunt curioși și vor să descopere un sport nou.
  • „workation” (munca prin rotație în diverse spații de lucru) în cele mai frumoase huburi de coworking din țară, birouri sau săli de ședințe, din rețeaua de spații flexibile de lucru Pluria România.

„Parteneriatul cu MyBenefits mă bucură din suflet, pentru că ne ajută să mai facem un pas către o lume în care oricine își va putea permite să aibă acces la informație de calitate, în limba română, care să sprijine procesele de cunoaștere de sine, dezvoltare personală sau vindecare. În toate grupurile cu care am lucrat peste ani am observat că entuziasmul și preocuparea pentru aceste teme sunt prezente, ba chiar în creștere, dar, în egală măsură, știu că, din păcate, punerea în practică a celor învățate la cursuri de 2-3 zile este provocatoare, mai ales când revenim în rutina cotidiană. Ecosistemul MindArchitect.ro există pentru a ne ajuta să rămânem conectați la informații și la luni sau ani de zile după cursuri și își propune să ne ajute să operaționalizăm și să punem în practică zi de zi ce învățăm”, Paul Olteanu, fondatorul Mind Architect.

Beneficii care înfrumusețează viața

Coordonezi echipe? Atunci trebuie să știi că lipsa de recunoaștere din partea managementului influențează satisfacția angajaților. Arată-le că fac o treabă bună și mizează pe beneficiile flexibile care ajută în motivația angajaților. Recomandarea noastră? Soluțiile care ne înfrumusețează viața, dar mai ales ne înfrumusețează casa:

  • carduri cadou IKEA, de folosit online sau în magazin.

Motivația angajaților și o cultură organizațională mai frumoasă și mai sănătoasă sunt importante pentru compania ta? Este timpul să incluzi în pachetul salarial abonamentele medicale și de wellness, dar și tichetele și cardurile pentru starea de bine a angajaților. Și partea cea mai bună este că în platforma noastră de beneficii flexibile, angajații pot să-și aleagă beneficiile preferate în urma realizărilor lunare, iar sistemul e automatizat, astfel că echipa de HR nu trebuie să supravegheze totul, de la zero. Ușor și eficient pentru toată lumea!

„Pentru noi experiența digitală a utilizatorului în platformă este esențială, de aceea noua versiune a platformei le oferă angajaților ceva ușor de folosit și intuitiv. Considerăm că un conținut în beneficii selectate cu grijă și ancorate în nevoile oamenilor și o interfață simplă și accesibilă pentru oricine fac ca experiența angajaților în platformă să fie optimă.” Andrei Dumitrel, Co-fondator MYBENEFITS


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *