MyBenefits lansează BenAI, noul asistent inteligent bazat pe un model de inteligență artificială (AI) și devine astfel una dintre primele companii din România care folosește tehnologia Azure OpenAI GPT-4 în colaborare cu Microsoft Azure OpenAI Service. Ben AI clarifică aspecte legislative și procedurale din lumea beneficiilor, scalează suportul oferit angajaților și oferă recomandări pentru optimizarea bugetelor de beneficii.

“Obiectivul principal al acestui proiect bazat pe inteligență artificială este crearea unei platforme de asistență permanent disponibilă angajaților. Pentru a atinge acest obiectiv, echipele de dezvoltare MyBenefits au creat un set de date interne care au permis antrenarea algoritmului cu informații specifice privind beneficiile oferite de companie. Aceasta a dus la crearea unui model personalizat, capabil să înțeleagă și să răspundă întrebărilor angajaților cu precizie și să ofere recomandări adecvate în funcție de nevoile și preferințele fiecărui angajat”, a declarat Andrei Dumitrel, CEO și co-fondator al MyBenefits, platformă de beneficii flexibile. 

andrei-dumitrel-ceo-și-co-fondator-al-mybenefits

Microsoft, prin intermediul Founders Hub Program for Start-ups, a oferit companiei MyBenefits îndrumare și mentorat, aspecte fundamentale pentru dezvoltarea BenAI. Tehnologiile utilizate în program sunt Azure OpenAI Service cu GPT-4, Azure AKS, Azure Application Gateway, Azure DDOS Protection, și GitHub.

„Companii precum MyBenefits adaugă valoare prin integrarea soluțiilor proprii cu Microsoft Azure. Integrarea tehnologiei noastre cu o platformă de beneficii facilitează echipelor de HR alocarea de resurse către inițiative centrate pe oameni și sarcini mai creative”, spune Bogdan Putinică, Country Manager Microsoft România și Moldova.

Cu BenAI, managerii pot delega sarcini repetitive și costisitoare de timp către asistentul inteligent. Timpul petrecut pe platformă scade astfel la o medie de 21 minute pe lună. Prin automatizarea răspunsurilor oferite pentru subiecte standard, echipele de HR își pot muta concentrarea către alte priorități strategice.

benai-primul-asistent-digital-pentru-beneficii-flexibile
benai-incredibil-de-rapid-și-uimitor-de-precis

Despre MyBenefits

MyBenefits centralizează furnizori și beneficii într-o interfață intuitivă, iar angajații își pot comanda ce este de interes pentru ei, pe baza unui buget pus la dispoziție. Compania client menține relația cu un singur furnizor, primește un singur raport de taxare și înțelege comportamentul de consum al salariaților. MyBenefits este fondat cu capital 100% românesc și folosește măsuri de securitate puternice pentru protecția și confidențialitatea datelor personale ale angajaților.

Descoperă-l pe BenAI chiar acum din contul tău demo!

Echipa platformei de beneficii flexibile MyBenefits vă mulțumește pentru încrederea pe care ați acordat-o subiectului lansării primului asistent digital bazat pe tehnologie AI din industria beneficiilor flexibile în România:

Bursa.ro: MyBenefits lanseaza asistentul inteligent BenAI bazat pe inteligenta artificiala

Digitalio.ro: MyBenefits lansează asistentul inteligent BenAI bazat pe inteligență artificială

Astazi.ro: MyBenefits lanseaza asistentul inteligent BenAI bazat pe inteligenta artificiala

Angajatorul Meu: MyBenefits lansează asistentul inteligent BenAI, bazat pe inteligență artificială

Business Watch: Inovație în beneficiile angajaților: MyBenefits lansează BenAI, primul asistent inteligent

Rends.ro: MyBenefits lansează asistentul inteligent BenAI bazat pe inteligență artificială

Club ITC&C: BenAI, asistentul inteligent bazat pe inteligență artificială

Clubitc.eu: MyBenefits launches BenAI, the intelligent assistant based on AI technology


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *